Kapcsolat

Kedves Vendégünk, leendő Vendégünk!

Örülünk, hogy ránk talált és bízunk benne, hogy élményteli pihenéséhez, kikapcsolódásához mi is hozzájárulhatunk.

Különösen fontos számunkra az Önök elégedettsége, hiszen megtanultuk már szüleinktől, akik az apartmanok kiadásával több, mint 20 éve kezdtek el foglalkozni, hogy a legnagyobb kincs az elégedett vendég. Láttuk, hogy minden alkalommal mekkora szeretettel várták a vendégeket és kedvessségükkel, odaadásukkal elkápráztatták a vendégeket. Lesték minden kívánságukat, aminek köszönhetően egy igazi, baráti törzsvendégkör alakult ki.

3 éve vettük át mi az aparmanház kiadását és a vendégekkel való kapcsolattartást. Elsődleges fontosságú számunkra, hogy a mai kor elvárásainak megfelelően alakítsuk át, újítsuk meg a belső tereinket és a szolgáltatásainkat.

A személyes kapcsolattartásban, a kedves kiszolgálásban és a rugalmasságban hiszünk. Ezért fontos számunkra az, hogy lehetőségünk szerint személyesen köszönthessük Önöket érkezéskor.

Szeretettel várjuk Önt és családját, barátait is a Berke Apartmanban. Hívjon bennünket kérdésével bármikor telefonon vagy a lenti űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük!

Berke László és Kati

 

Ajánlatkérés/foglalás

Minimum 4 éjszakára tudjuk vendégeinket fogadni.

 

Nézze meg szabad időpontjainkat

 

Elérhetőségeink

8749 Zalakaros, Park u. 3.

Telefon: +36 30 2357710.